Aktuelt

Hvis du ønsker å lære mer om villaks, så har du kommet til rett sted. Vi har lagt til rette for en helhetlig opplevelse både over og under vann. Alt vi vet om laks har vi lært av fiskere og forskere. Vi gleder oss til å fortelle deg den fantastiske historien om villaksens.

Nasjonalt villakssenter Film om Kvåsfossen

Vi har lagt merke til noe spesielt: Med en gang barna kommer inn i Nasjonalt Villakssenter - Kvåsfossen er de veldig på. Lysten til å lære vekkes til live!

På skoletur for å lære om villaksen

Hele året tar vi imot skolegrupper som ønsker en annerledes skoledag fylt med masse gøy læring.

Barneaktiviteter

Hver søndag har vi barneaktivitet kl. 12.00.
I sommersesongen har vi barneaktiviteter hver dag.

  1. Aktivitet

Guidet tur

I sommersesongen er det guidet turer hver dag.
Ønsker en gruppe på 10 eller flere guiding kan dette forhåndsbestilles og vi kan avtale et tidspunkt når det passer for dere.

  1. Aktivitet

Lyst på besøk på skolen din?

Dersom dere ikke har anledning til å komme på besøk til oss, kommer gjerne vi til skolen din.

  1. Skole

Høstfestivalen 2021

Kvåsfossen ønsker å invitere til høstfestival. Hver søndag fra uke 41 til og med uke 44.
Søndag 17 oktober blir det 2 forestillinger av Villaksen Salomon den store reisen. Se Facebook sidene for mer informasjon.
24 og 31 oktober blir det andre typer arrangement. Søndag 7 november blir det fyr i bålpanna, barneaktiviteter, guidet turer. Hva med å benytte seg av de flotte turområdene som ligger ute rundt vårt senter?

Hotell i Flekkefjord Maritim Fjordhotel

Maritim Fjordhotel utgjør en sentral del av bybildet i Flekkefjord, og er et ideelt valg både i ferie- og forretnings sammenheng. Vi tilbyr 46 nyoppussede hotellrom, moderne konferanserom, et bra kjøkken, flotte selskapslokaler samt en lounge og bistro med kanskje Flekkefjords beste beliggenhet.

Hotell i Farsund Farsund Fjordhotell

Farsund Fjordhotel ligger flott til på Floridaodden like utenfor Farsund sentrum. Alle hotellrom har egen balkong med flott utsikt over sjø og hage. Vår ala carte restauarnt har en god og variert meny.

Mat og overnatting Kvåstunet - Vår nærmeste nabo

På Kvåstunet kan du overnatte i rom, hytter og internater. Vi har overnatting til enhver pris og formål.Alle som bor 2 netter eller mer og bestiller igjennom vår hjemmeside får gratis inngang til Sørlandsbadet.