Aktuelt

Hvis du ønsker å lære mer om villaks, så har du kommet til rett sted. Vi har lagt til rette for en helhetlig opplevelse både over og under vann. Alt vi vet om laks har vi lært av fiskere og forskere. Vi gleder oss til å fortelle deg den fantastiske historien om villaksen.

Hotell i Farsund Farsund Resort

Tingvatn Heddan Gjestegard

Gjestegard i usjenerte omgivelser i kanten av villmarken som byr på et vennlig tilstedeværende vertskap, spennende matopplevelser basert på lokale tradisjoner og komfortable rom med sjel. Åpent hele året på bestilling!

Kvinesdal Utsikten Hotell

Utsikten Hotell Kvinesdal er et moderne kurs- og konferansehotell med naturskjønn beliggenhet midt mellom Stavanger og Kristiansand. Omgivelsene byr på naturopplevelser og et av landets flotteste golfanlegg i umiddelbar nærhet. Nyt utsikten fra rommet, på terrassen eller i restauranten, mens kokkene tilbereder et utmerket måltid.

Nasjonalt villakssenter Film om Kvåsfossen

Vi har lagt merke til noe spesielt: Med en gang barna kommer inn i Nasjonalt Villakssenter - Kvåsfossen er de veldig på. Lysten til å lære vekkes til live!

Barneaktiviteter

Hver søndag har vi barneaktivitet kl. 12.00.
I sommersesongen har vi barneaktiviteter hver dag.

  1. Aktivitet

Guidet tur

I sommersesongen er det guidet turer hver dag.
Ønsker en gruppe på 10 eller flere guiding kan dette forhåndsbestilles og vi kan avtale et tidspunkt når det passer for dere.

  1. Aktivitet

Aktivitetskrok for barna

Kvåsfossen har et eget barnehjørne der barna kan kose seg med brettspill eller tegne.
De kan låne en bok og lese i eller kanskje de vil høre litt fra historien om reisen til villaksen Salomon.

Hotell i Flekkefjord Maritim Fjordhotel

Maritim Fjordhotel utgjør en sentral del av bybildet i Flekkefjord, og er et ideelt valg både i ferie- og forretnings sammenheng. Vi tilbyr 46 nyoppussede hotellrom, moderne konferanserom, et bra kjøkken, flotte selskapslokaler samt en lounge og bistro med kanskje Flekkefjords beste beliggenhet.

Hotell i Farsund Farsund Fjordhotell

Farsund Fjordhotel ligger flott til på Floridaodden like utenfor Farsund sentrum. Alle hotellrom har egen balkong med flott utsikt over sjø og hage. Vår ala carte restauarnt har en god og variert meny.

Mat og overnatting Kvåstunet - Vår nærmeste nabo

På Kvåstunet kan du overnatte i rom, hytter og internater. Vi har overnatting til enhver pris og formål.Alle som bor 2 netter eller mer og bestiller igjennom vår hjemmeside får gratis inngang til Sørlandsbadet.